Jocuri Online - Cele mai frumoase jocuri online!

FRIZERIA

Frizeria
Acorda o nota acestui joc:
3 Voturi
Nota: 5 din 5

Daca tot te pricepi la jocuri de coafat sau la jocuri de tuns te-ai gandit sa iti deschizi o frizerie si acum tragi tare ca sa multumesti toti clientii pentru a se intoarce la tine si astfel sa dezvolti afacerea.

Instructiuni: Click pe butonul PLAY, apoi pe NEXT, vezi introducerea si da click pe OK pentru a incepe munca la frizerie. Vei juca folosind mouseul pentru a trage clientii care vin pe scaunele din frizerie. Urmareste la fiecare client simbolul din dreptul capului (daca este o foarfeca inseamna ca vrea sa fie tuns si il tragi pe scaunul de tuns, scaunul portocaliu cu simbolul cu foarfeca, daca este un sampon inseamna ca vrea sa fie spalat si il tragi pe scaunul de spalat, scaunul verde cu simbolul cu samponul). Nu trebuie sa lasi clientii sau clientele sa astepte prea mult pentru ca isi pierd rabdarea (vezi inimioara din dreptul lor) si pleaca. Cu cat tunzi sau speli mai multi clienti cu atat vei castiga mai mult si vei putea pe masura ce treci la nivelel urmatoare sa dezvolti frizeria, sa ai mai multe scaune, mai multi clienti si mai multi bani.

Advertisment


Jocul se incarca, va rugam asteptati secunde.
Jocul se incarca, va rugam asteptati.

Comentarii Frizeria

Marin Cristina / 20.06.2014, Ora: 11:18:42
La inceput ma plictise-am de ce usor era dar apoi nu-i mai faceam fata si am pierdut. Asta e, JEANNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cauta jocuri online

Introduceti numele jocului pe doriti sa il cautati:

Cauta jocuri online!